Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kundaliini Reiki on yksi perinteisen Usui Reikin sovellutuksista ja tekniikaltaan eräs helpoimmista. Siinä ei käytetä symboleita eikä tiettyjä käsienasentoja, pelkkä intentio riittää käynnistämään hoitotapahtuman ja intuitiivisesti hoitajan kädet ohjaantuvat juuri niihin paikkoihin, missä energiaa tarvitaan. Nimestään huolimatta Kundaliini Reikillä ei juurikaan ole tekemistä kundaliinienergian kanssa, mutta se mahdollistaa kundaliinienergian turvallisen kohoamisen, jos näin on tarkoitettu tapahtuvan.

Kundaliini Reiki toimii oivallisena tukena henkisellä tiellä kulkeville. Sen avulla voi tehokkaasti tasapainottaa chakroja eli energiakeskuksia ja energiavärähtelyitä sekä vapauttaa kehon tukoksia. Näin ihmisestä tulee tasapainoisempi ja energisempi. Kehon ja mielen tasapaino ennaltaehkäisee myös sairauksien syntymistä. Kundaliini Reikin säännöllinen käyttö muuttaa olemuksen lempeämmäksi ja valoisammaksi, mutta se lisää myös sisäistä lujuutta ja auttaa ihmistä löytämään omia voimavarojaan. Se auttaa päästämään irti menneisyydestä ja elämään tässä hetkessä. Se auttaa myös irtautumaan niistä luonteenpiirteistämme, joista emme itsessämme pidä. Reiki kaikissa muodoissaan auttaa rentoutumaan ja lisää luottamusta elämään. Se kasvattaa valon ja rakkauden määrää elämässämme ja auttaa myös näkemään tilanteiden korkeammat tarkoitukset.

Perus Kundaliini Reikiin sisältyvät seuraavat energiat:
Kundaliini Reiki, Timantti Reiki, Kristalli Reiki, DNA Reiki, Menneet elämät Reiki sekä Syntymätrauma Reiki

Muita Kundaliini Reikin muotoja ovat:
Gold Reiki, Purple Reiki sekä Golden Shakti

Nämä kaikki energiamuodot ovat kuin työkaluja. Eri tarkoituksiin käytetään eri työkalua. Kaikki parantava energia on kuitenkin peräisin samasta pisteestä, Alkulähteestä.

Kuten Usui Reikissäkin, hoidon aikana hoidettava rentoutuu hoitopöydällä vaatteet päällään. Vaatteiden tulee olla mukavat ja kiristämättömät. Hoitoa on mahdollista antaa myös siten, että hoidettava istuu tuolilla. Hoito kestää noin 60 minuuttia


 

-käsissä on taikaa -
©2019 Tmi Portia - suntuubi.com