Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Olen Kristiina Laine, asun Helsingissä ja päätoimisesti työskentelen vakuutusalalla. Tälle elämäni polulle minua ovat ohjanneet useat ihmiset ja tapahtumat, mutta varsinaisen "potkun" sain löydettyäni Reikin. Hmmm, ehkäpä se kuitenkin löysi minut. Reikistä en ollut kuullutkaan. Vuonna 2003 etsin netistä tietoja aromaterapiasta ja jostain syystä eksyin Harmoniahuoneen sivuille ja siellä näin ensimmäisen kerran sanan Reiki. Mitä kummaa, mistähän mahtaa olla kysymys? Sivuilta löytyi vastaus eli kyseessä on Universaali rakkauden energia. Se tieto riitti minulle ja ilmoittauduin suoraan kurssille. Asia oli täysin selvä, sinne oli päästävä, ei minun tarvinnut mennä esittelytilaisuuteen. Siitä kaikki alkoi ja Usui Reiki Masteriksi valmistuin helmikuussa 2007 ja Kundaliini Reiki Masteriksi huhtikuussa 2007. Vuosien varrella on mukaan tullut Enkelihoito, Violetti Liekki Reiki, Hopeanviolettiliekki, Intialainen päänhieronta, Kvanttikosketus sekä hoitavat kivet. Näitä jalo- ja puolijalokiviä käytänkin halutessa muiden hoitojen yhteydessä ja minulla on myös niitä jonkin verran myynnissä. Myös yrtit, kukkauute- sekä aromaterapia ovat lähellä sydäntäni. Karuna Ki Masteriksi valmistuin elokuussa 2008.

Ja tämähän on loputon suo, mutta ah niin ihana. Mielellään tällä polulla tarpoo. Kursseja on tullut käytyä edelleenkin (eikä loppua näy), kesällä 2010 valmistuin Shamballa Multidimensio Healer- opettajaksi.

Tällä polullani olen löytänyt mielenrauhan ja saanut paljon iloa ja valoa elämääni. Olen kiitollinen siitä, että nyt voin itse toimia näiden hyvien asioiden jakajana ja välittäjänä. Kiitän myös siitä, että minulla on mahdollisuus olla majakkana ohjaamassa Sinua tielläsi kohti mielenrauhaa, tasapainoa ja hyvää oloa.

Rakkaudella Kristiina Laine

 

-käsissä on taikaa -
©2019 Tmi Portia - suntuubi.com